Diensten

In de werkplaats bent u welkom voor alle te bedenken autowensen voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Denk hierbij ook aan klassiekers en exclusieve auto’s waarbij met name zeer veel kennis en ervaring aanwezig is op het merk Porsche. 

APK

De jaarlijkse APK is verplicht door de overheid en bedoeld voor uw veiligheid en ten goede van het milieu. Uiteraard kunnen wij de apk-keuring ook voor u verzorgen. Wanneer u de APK combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK helemaal gratis. Bent u benieuwd wanneer uw auto APK gekeurd moet worden? Klik dan op de link hieronder om de voertuiggegevens op te vragen en ook de uiterste APK datum te zien.

Onderhoud & Reparaties

Voor het reguliere onderhoud maar ook voor reparaties van alle merken auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze uitgebreide kennis en ervaring staan wij garant voor het probleemloos rijden met uw auto en het deskundig en adeqaat oplossen van problemen zodat u weer onbezorgd en veilig de weg op kan.

Schadeherstel

Mocht u onverhoopt schade aan uw auto hebben dan kunnen wij  een goede taxatie voor de verzekering geven en ook de afhandeling met de schadetaxateur verzorgen. Mocht u tot reparatie overgaan kan dit allemaal geregeld worden.

Zomer- & winterbanden

Voor het verwisselen van banden ben u bij Otto’s autoservice aan het juiste adres. Zowel voor winter als zomerbanden van de bekende A-merken of de inmiddels goed geteste B-merk banden voor een gunstigere prijs. De bandenprijzen zijn altijd inclusief montage/balanceren, verwijderingsbijdrage en btw.

Vervangend vervoer

Otto’s Autoservice houd u mobiel! Staat uw auto in de werkplaats voor onderhoud dan bieden wij u vervangend vervoer voor slechts €10,- per dag. Otto’s Autoservice heeft 2 auto’s ter beschikking. Wilt u gebruik maken van deze dienst geef dit dat aan bij het maken van uw afspraak

Behoud fabrieksgarantie

Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn auto bij Otto’s autoservice laat onderhouden?Jazeker, in de Europese regelgeving is het merkonafhankelijke autobedrijven toegestaan om auto’s te onderhouden en repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Dit geldt ook tijdens de garantieperiode. Voorwaarde is wel dat het merkonafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert. Otto’s Autoservice heeft ook toegang tot die fabrieksspecificaties en voert het onderhoud ook volgens die specificaties uit. Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.

Aircoservice

Airconditioning in de auto verhoogt uw comfort en veiligheid. Het systeem voorkomt dat ruiten snel beslaan en zorgt ook dat u op warme dagen scherp en alert blijft. Om optimaal te kunnen functioneren heeft een aircosysteem regelmatig onderhoud nodig. Zo blijft de koelcapaciteit op peil en worden onprettige geurtjes en schimmelvorming voorkomen. Door dit onderhoud houdt uw airco in topconditie. Ook voor het onderhoud aan uw aircosysteem kunt u terecht bij Otto’s Autoservice.

Diagnoses

Misschien kent u het wel.. U bent onderweg naar uw bestemming en opeens begint er een oranje of rood lampje op uw dashboard te branden. Het feit dat er iets mis kan zijn aan uw auto baart u zorgen. Bij Otto’s Autoservice beschikken wij over 1 van de modernste diagnosecomputers die voorzien zijn van de nieuwste updates .Dit betekent dat wij elke storing in uw auto kunnen uitlezen en vaststellen. Na het achterhalen van de oorzaak nemen wij contact met u op om de eventueel uit te voeren reparatiewerkzaamheden en de kosten die hiermee gepaard gaan door te nemen. Door een storing tijdig en vakkundig te laten controleren en/of repareren voorkomt u de hogere kosten die optreden wanneer u doorrijdt met een defect.